Reviews

Hallo, I heb net mijn pakket ontvangen. Dank voor uw snelheid. Ik kan dit gebruiken tijdens mijn berg vakantie. Van harte.

Michel Moya (Frankrijk)


BEDANKT VOOR UW INSPANNING.
I HEB DE SPOTTING SCOPE ONTVANGEN.
HET IS EEN MOOI PRODUCT EN IK BEN BLIJ HIERMEE.
MISSCHIEN KOM IK OP MIJN VOLGENDE REIS NAAR ISTANBUL U BEZOEKEN. IK HOU VAN ISTANBUL EN VAN ALLE MOOIE ETEN DAAR.
BEDANKT NOGMAALS.
Bedankt en Groeten

Karl Breitkopf (Indië)


Hoi nogmaals. Ik wil u informeren over dat ik mijn PRO ZOOM X1 heb ontvangen en ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Dank u wel en ik wens u een prettige zomer
Het beste

Ola Holten (Noorwegen)


Goedemorgen!
Gisteren kreeg ik de spotting scope en het werkte prima. Dank u voor het informeren over deze maanden. U bent een zeer grote hulp geweest en doet u een fantastische werk!
Beste wensen!

Frank Bjoernoe (Noorwegen)


Het pakket is aangekomen. Ik werd benaderd door het verzendbedrijf via de telefoon en het pakket was snel gebracht. Hartelijk dank voor uw meest vriendelijke hulp.
Beste wensen voor een perfecte dag voor u!

Antonio Silva (Portugal)


Goedemorgen!
Ik heb mijn bestelling ontvangen (afgelopen zaterdag ochtend) en dank u zeer voor de zending. De telescoop lijkt in goede orde te zijn, deze is in principe bevredigend geheel.
Bedankt nogmaals !

Despinoy Pierre .(Frankrijk)


Dank u zeer voor uw email

Leuk om behulpzaam te zijn en na het bekijken van de video, was er geen probleem om het product op de juiste wijze gemonteerd te krijgen Zo nu ben ik dus gewoon aan het wachten voor een goed schot van de arenden

Ik hoop dat u een leuke weekend zult hebben

Med Vennlig Hilsen / Met vriendelijke groet

Kenneth Henanger-Luchtvracht Manager (Noorwegen)


Hallo, ik heb mijn telescoop op 5 juli ontvangen, wat een grote prachtige stuk pakket, ik wilde altijd al een telescoop hebben. Ik zal iedereen aanbevelen die deze telescoop ooit zal zien.

Cheers Rob (Australië)


Goede service. Ik heb mijn telescoop binnen een week na mijn bestelling ontvangen en het is heel erg leuk. DANK U ZO VEEL

Deborah Blakeney


Bestelde telescoop was geleverd met twee keer zo trage e-mails of berichten Maar na een tijd dat de telescoop was geleverd met een terugbetaling van moncle bonus was ik MEER dan tevreden met het product zodat ik kan volharden dat ik een prachtige resultaat heb gehad waar ik gelukkig mee ben DUS BEDANKT METEM TECHNOLOGY

Phil Jones


Mijn Heider Pro Zoom x1 is net geleverd, ik wil u bedanken voor uw eerlijke service, ik zal TA01 beugel binnenkort bestellen..

Yobbi Ananta Grim


Wanneer ik direct kon gebruiken, vond ik dit echt leuk, het zou een eer voor me zijn als u de foto‘s van mijn zou willen (op dit punt: Ik heb wat foto's gemaakt van de maan in de nacht. U kunt deze hier vinden: https://goo.gl/photos/drt23mMG2a7ymcaLA ; voel u vrij om deze te gebruiken als u wenst).

Stefan Mayrhofer


Hou van dit! Ik kan niet geloven wat het doet. Ik beveel het aan iedereen. Dank u.

Scott Compton


Ik heb het pakket eerder ontvangen dan ik had verwacht. Goed product. Sterk aanbevolen!

Roman De Borja Filippijnen


Snelle levering en uitstekende beschrijving van het product

Martin Mwaura Ngugi – Kenia - Nairobi


Hoi, zeer goed service geen problemen

phillip cartner-Australië


A +++ levering binnen tijdvenster ... kopen met vertrouwen

Gavin Procter-Verenigd Koninkrijk


Alles ziet er goed uit behalve dat ik niet een handleiding met mijn Heider Pro Zoom X1 Land Telescoop inclusief Tripod heb ontvangen. Het lijkt dat ik niet iemand kan vinden om een kopie van handleiding te vragen.

Michael A Kerbs-Verenigde Staten


Wanneer ik een product bestel, vergeet ik soms dat ik het had besteld omdat het eeuwen kan duren totdat een bedrijf de bestellingen gaat verzenden. Dat gebeurde deze keer niet. Ik zou willen dat alle andere online marketing bedrijven net als jullie zijn. Bedankt. Ik wil weer bij u kopen.

Erik galarza-Verenigde Staten


Bedankt Metem International. Het product werd op tijd geleverd. Mijn man op de maan.

Eylem Demir-Verenigde Staten


Perfect deal. Razendsnelle levering (komt uit België). Niets om erover te zeuren. :-)

Eric Moos-Duitsland


Uitstekende snelle levering

Cyprian Torralba-Verenigd Koninkrijk


This is AWESOME, don't be put of or doubt it, it works amazingly with galaxy 7 for photo's i still can not believe how close they become when your so far away 10 / 10 for me..

Colin Thomson